Oferta organizacji przyjęcia weselnego
Ślub i wesele to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu młodych ludzi i ich rodziców. Dlatego z tak wielką starannością przygotowują się do niego, zwracając uwagę na każdy szczegół.
Jedną z najważniejszych decyzji jest wybór miejsca przyjęcia weselnego – sposobu ugoszczenia gości i oprawy pierwszego wspólnego małżeńskiego wieczoru w gronie bliskich osób.
Wychodząc naprzeciw potrzebom Młodych przygotowaliśmy niepowtarzalne warunki dla udanego przyjęcia.
Wsłuchując się w Państwa sugestie, potrzeby z przyjemnością podejmiemy się organizacji przyjęcia.
Menu Nº1
Przystawka
Tatar z Matyjasa na plincu ziemniaczanym, czerwona cebula, limonka, rukola
Zupa
Rosół z koguta z domowym makaronem
Danie Główne
Szynka wieprzowa duszona w ciemnym piwie, ziemniaki puree, buraczki glazurowane, sos porter
Deser
Brownie czekoladowe z sosem waniliowym i wiśniami
Danie ciepłe serwowane po 24:00
Barszcz czerwony z pasztecikiem
Bufet deserowy
Pleśniak
Ciasto czekoladowe
Napoleonka
Ciasto kokosowe
Sernik pieczony
Świeże krojone owoce
Bufet zimny
Wędzone pstrągi
Galaretka z łososia z warzywami
Mini crepsy z łososiem wędzonym, szpinakiem i ricottą
Trio śledziowe (jabłko-śmietana, cebulka-oliwa, salas-pomodoro)
Wolno gotowany schab nadziewany śliwką
Tradycyjny schab pieczony w majeranku
Wybór wędlin, suszonych kiełbas i kabanosów
Deski serów pleśniowych i twardych z winogronem i paluszkami grissini
Grillowane warzywa z ziołami i oliwą extra vergine
Mozzarella z pomidorami i bazylią
Mix sałat z balsamicznym dresingiem, pomidorki cherry
Sałatka nicejska- tuńczyk, jajko, fasolka, oliwki, czerwona cebula, sałata, makaron
Sałatka warzywna z serem „feta”
Marynaty i dipy
Pieczywo, masło
Napoje bezalkoholowe
Pakiet napoi serwowanych bez limitu
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Napoje gazowane
Soki owocowe naturalne (pomarańcza, jabłko, grapefruit)
Kawa i herbata z dodatkami
Menu Nº2
Przystawka
Rillettes z kaczki, pomarańcze, roszponka, żurawina
Zupa
Krem z zielonego groszku, chipsy z marchewki
Danie Główne
Polędwiczka wieprzowa, pieczone w rozmarynie warzywa korzeniowe, sos porowo-estragonowy, ziemniaczane rosti
Deser
Tarta porzeczkowa
Danie ciepłe serwowane po 24:00
Tradycyjny polski żurek z jajem
Bufet deserowy
Kokosowa panna cotta z sosem brzoskwiniowym i malinowym
Pudding czekoladowy z wiśniami
Sernik
Szarlotka
Ciastko czekoladowe
Ciasto jogurtowe
Napoleonka
Świeże krojone owoce
Bufet zimny
Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszonym pomidorem i fetą
Rolada z łososia ze szpinakiem
Wędzone pstrągi
Galaretka z łososia z warzywami
Mini crepsy z łososiem wędzonym, szpinakiem i ricottą
Trio śledziowe (jabłko-śmietana, cebulka-oliwa, salas-pomodoro)
Wolno gotowany schab nadziewany śliwką
Tradycyjny schab pieczony w majeranku
Wybór wędlin, suszonych kiełbas i kabanosów
Deski serów pleśniowych i twardych z winogronem i paluszkami grissini
Grillowane warzywa z ziołami i oliwą extra vergine
Mozzarella z pomidorami i bazylią
Mix sałat z balsamicznym dresingiem, pomidorki cherry
Sałatka nicejska- tuńczyk, jajko, fasolka, oliwki, czerwona cebula, sałata, makaron
Sałatka warzywna z serem „feta”
Marynaty i dipy
Pieczywo, masło
Napoje bezalkoholowe
Pakiet napoi serwowanych bez limitu
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Napoje gazowane
Soki owocowe naturalne (pomarańcza, jabłko, grapefruit)
Kawa i herbata z dodatkami
Menu Nº3
Przystawka
Krewetki smażone, podane na sałatce z wodorostów Wakame, cytrusy
Zupa
Krem z podgrzybków z ziołową pianką
Danie Główne
Goleń jagnięca, sos bearnaise, szparagi, ziemniaki koperkowe
Deser
Parfait po amerykańsku, lody straciatella przekładane wiśniami w gorącej czekoladzie z orzechami włoskimi
Danie ciepłe serwowane po 21:00
Pieczony dzik w całości, sos własny, kasza gryczana, sałatka szwedzka
Danie ciepłe serwowane po 24:00
Węgierska zupa Gulaslaves z wołowiną i kluseczkami
Bufet deserowy
Kokosowa panna cotta z sosem brzoskwiniowym i malinowym
Pudding czekoladowy z wiśniami
Sernik
Szarlotka
Ciastko czekoladowe
Ciasto jogurtowe
Napoleonka
Świeże krojone owoce
Bufet zimny
Polędwiczka wieprzowa faszerowana suszonym pomidorem i fetą
Rolada z łososia ze szpinakiem
Wędzone pstrągi
Galaretka z łososia z warzywami
Mini crepsy z łososiem wędzonym, szpinakiem i ricottą
Trio śledziowe (jabłko-śmietana, cebulka-oliwa, salas-pomodoro)
Wolno gotowany schab nadziewany śliwką
Tradycyjny schab pieczony w majeranku
Wybór wędlin, suszonych kiełbas i kabanosów
Deski serów pleśniowych i twardych z winogronem i paluszkami grissini
Grillowane warzywa z ziołami i oliwą extra vergine
Mozzarella z pomidorami i bazylią
Mix sałat z balsamicznym dresingiem, pomidorki cherry
Sałatka nicejska- tuńczyk, jajko, fasolka, oliwki, czerwona cebula, sałata, makaron
Sałatka warzywna z serem „feta”
Marynaty i dipy
Pieczywo, masło
Napoje bezalkoholowe
Pakiet napoi serwowanych bez limitu
Woda mineralna gazowana i niegazowana
Napoje gazowane
Soki owocowe naturalne (pomarańcza, jabłko, grapefruit)
Kawa i herbata z dodatkami
W cenie menu zawarte jest menu z napojami bezalkoholowymi, stoły, krzesła z pokrowcami, stoły pod bufety, obrusy, zastawa porcelanowa, szkło, serwetki
Do rachunku doliczany jest serwis 10%
Uprzejmie informujemy, iż ceny ustalane są indywidualnie w zależności od terminu, ilości osób i miejsca wesela.
Ceremonia Ślubna nad Motławą
Nasza restauracja umożliwia Państwu zorganizowanie ceremonii ślubnej w niezwykłej scenerii – na tarasie z widokiem na gdańską Starówkę.
Restauracja Filharmonia
Malownicza sala na parterze restauracji – do 50 osób Sala na 1 piętrze restauracji z przepięknym widokiem na Motławę i zabytki starego Miasta – do 60 osób Sala VIP ROOM z tarasem na dachu restauracji z bajecznymi widokami na Gdańską Starówkę – do 20 osób
Przyjęcie plenerowe w namiocie
Przyjęcie weselne możemy przygotować w namiocie – modułowa budowa umożliwia dostosowanie wielkości namiotu do potrzeb Klienta oraz w wybranym przez niego miejscu.
Zapraszamy!
„Stereo” S.C.
Ul. Ołowianka 1,
80-751 Gdańsk
tel. 58 323 83 58
NIP 583-300-56-27 · REGON 220519884
marketing@restauracjafilharmonia.pl
biuro@restauracjafilharmonia.pl
www.restauracjafilharmonia.pl
W celu omówienia szczegółów
zapraszamy na spotkanie z Menadżerem Restauracji.
marketing@restauracjafilharmonia.pl
tel. +48 58 323 83 58