Zima / Wiosna
Cennik
- Kolacja degustacyjna bez win 290,00 / os.
- Kolacja degustacyjna z winami 440,00 / os.
Do rachunku doliczany jest 10 % serwis.
Przystawka
Tatar z jurajskiego łososia / awokado/ kawior/ oliwa szczypiorkowa
Zupa
Krem z kukurydzy / palona pomarańcza
Danie rybne
Przegrzebki w emulsji maślanej / risotto miętowe z chilli/ piana z ogórka
Intermezzo
Sorbet z czerwonej pomarańczy / gin
Danie Mięsne # 1
Comber jagnięcy / gremolata miętowa/ puree z pietruszki/ marynowana rzepa/ kiszony kalafior
Danie Mięsne # 2
Polędwiczka wieprzowa / karmelizowane jabłko/ sos Calvados
Deser
Tarta karmelowa / mus mascarpone/ 24-karatowe złoto/ świeże owoce
Menu jest tylko propozycją Szefa Kuchni. Menu ulega zmianom.
Na życzenie naszych Gości dostępne również menu w wersji wegetariańskiej bądź vegańskiej
– prosimy o informację przy dokonywaniu rezerwacji stolika
Prosimy o wcześniejszą rezerwację minimum 2 dni przed przybyciem.
Rezerwacja pod numerem tel. 58 323 83 58